čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Dnešní tip na polední menu: Mušle sv. Jakuba na grilu, hráškové purée s glazovanou řepou

Ještě nevíte, kam dnes zajít na oběd? Olomoucká Drbna má jasno! Na dnešní, obvzláště chutné menu zašla naše Olomoucká Drbna do Lobster Family Restaurant do nejvyšších pater Šantovky. Mňam!

Co: Business menu

PŘEDKRM: Kančí paštika, brusinkové želé, opékaná bruschetta
HLAVNÍ CHOD: Mušle sv. Jakuba na grilu, hráškové purée, glazovaná řepa
DEZERT: Čokoládové mascarpone

Kdy: 11:00 - 15:00

Kde: Lobster Family Restaurant v Galerii Šantovka

Pro zahnání hladu a zároveň maximálního uspokojení vašich chuťových pohárků pro vás dnes naše Olomoucká Drbna vytipovala Business menu v olomouckém Lobster Family Restaurant. A proč? Uvidíte sami.

Business lunch nabízí jako předkrm kančí paštiku, brusinkové želé s opékanou bruschettou, což je tradiční předkrm, který má jen jeden jediný úkol - navnadit chuťové pohárky na hlavní menu. I paštika je však připravována netradičně tak, aby i předrkm byl pro každého ojedinělým zážitkem.

Hlavní chod - Mušle sv. Jakuba na grilu, jsou skutečným zážitkem. Jsou dováženy ze Španělska, jsou bohaté na vitamín B12 a jsou připravovány čerstvé na grilu. Výbornou chuť mušlí skvěle podrhne jemně nasládlé hláškové purée a glazovaná řepa. Tento pokrm je také oblíbeným jídlem Gordona Ramsayho.

Jako dezert ochutnejte čokoládové mascarpone , které bylo doporučeno Olomoucké Drbně jako vhodný dezert k hlavnímu chodu a zároveň jako sladkou tečku na závěr.

Dobrou chuť!

 

Chcete i vy mít svůj tip? Napište na sefredaktor@olomouckadrbna.cz

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.