sobota 27. července 2024 Věroslav

Dnešní tip na polední menu: Grilovaný steak z čerstvého tuňáka s červeným vínem, kapari a olivovou omáčkou, cuketové hranolky

Ještě nevíte, kam dnes zajdete na oběd? Olomoucká Drbna pro vás má jedinečný tip na polední menu, na kterém si jednoznačně smlsnete. Dnes jsme zašli do Renomé Restaurantu Grill and Bar, kde si pro vás dnes šéfkuchař připravil Grilovaný steak z čerstvého tuňáka s červeným vínem, kapari a olivovou omáčkou, k tomu cuketové hranolky a svěží míchaný salát.

Co: Grilovaný steak z čerstvého tuňáka s červeným vínem, kapari a olivovou omáčkou, cuketové hranolky a svěží míchaný salát

PŘEDKRM: Caprese s mozzarellou di bufala, rajčátky typu san merzáno a čerstvou bazalkou, rozpečená ciabatta
HLAVNÍ CHOD: Grilovaný steak z čerstvého tuňáka s červeným vínem, kapari a olivovou omáčkou, cuketové hranolky a svěží míchaný salát
DEZERT: Čokoládový krém s mascarpone a ořechy

Kdy: 11:00 - 15:00

Kde: Renomé Restaurant Grill and Bar

Pro zahnání hladu a zároveň maximálního uspokojení vašich chuťových pohárků pro vás dnes naše Olomoucká Drbna vytipovala polední menu v olomouckém Renomé Restaurant Grill and Bar. A proč? Uvidíte sami.

Dnešní polední menu nabízí jako předkrm caprese s mozzarellou di bufala, s krásnými, červenými rajčátky typu san merzáno a čerstvou bazalkou, to vše podáváno s křupavou, rozpečenou ciabattou. Červená rajčátka pocházejí z teplých krajin Španělska, což poznáte nejvíce na jejich plné a šťavnaté chuti.

Hlavní chod, grilovaný steak z čerstvého tuňáka s červeným vínem, kapari a olivovou omáčkou, cuketové hranolky a svěží míchaný salát, který nejenže utiší váš polední hlad, ale také přinese opravdový kulinářský zážitek. Tuňák se dováží přímo ze středoamerického přímořského státu Salvadoru a čestvý se podává přímo na váš stůl.

Jako dezert nám byl doporučen čokoládový krém s mascarpone a ořechy. Čokoládový krém dokonale doplňuje svěží a lehký charakter hlavního chodu, což z něj dělá ideální sladkou tečku na závěr vašeho obědu.

Mimo tipu dne Olomoucké Drbny si můžete v Renomé na oběd pochutnat například na kuřecích nudličkách v kari omáčce s jablíčky, pro milovníky pasty kuchaři připravili čerstvé tortelloni plněné masem v omáčce s parmskou šunkou a parmezánem nebo třeba na krémovém risottu na víně s parmezánem a černými lanýži. K polednímu menu obsluha doporučuje celou plejádu domácích limonád (lesní plody, okurka, meloun...) nebo třeba Virgin spritz (pomerančový džus + top topic + sirup).

Dobrou chuť!

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.