úterý 16. dubna 2024 Irena

Dnešní tip na polední menu: Spaghetti s masovými koulemi a parmazánem

Už vite, kam v první pracovní den zajít na oběd? Pokud stále tápete, Olomoucká Drbna vám vřele doporučuje obědové menu v restauraci Konvikt, kde se dnes servíruje jako hlavní chod spaghetti s masovými koulemi a parmazánem.

Co: Spaghetti s masovými koulemi a parmazánem

POLÉVKA: Mrkvový krém s tymiánem
HLAVNÍ CHOD: Spaghetti s masovými koulemi a parmazánem
DEZERT: Vanilková panna cotta s omáčkou z lesních plodů

Kdy: 11:00 - 14:00

Kde: Restaurace Konvikt

Začátek dnešního poledního menu v Konviktu začíná zdravým a velmi chutným mrkvovým krémem s tymiánem. Mrkvový krém je pro svou svěžest a chuť ideální poévkou do horkého slunečného dne.

Hlavní chod jsou na první pohled lahodné spaghetti s masovými koulemi a parmazánem. Tento hlavní chod potěší jak ty, kteří si dnes chtějí pochutnat na lehkém obědě, tak ty, kteří chtějí mít ve svém dnešním hlavním chodu maso, ale přitom se nenacpat hutným jídlem.

Sladká tečka na závěr byla dnes pro naše chuťové buňky opravdovou slastí a nemůžeme si ji vynachválit. Vanilková panna cotta s omáčkou z lesních plodů je opět ideálním desertem do horkého dne, v kterém se krásně snoubí chuť vanilky a vůní z omáčky z lesních plodů.

Mimo tipu dne Olomoucké Drbny si můžete v Konviktu na oběd pochutnat například na rybím vývaru s masem a zeleninou, jako hlavní chod si pak pochutnáte třeba na pečeném lilku s křenovou omáčkou, bramborami, rukolou a zraceným vejcem, pro milovníky masa pak kuchař připravil kachní stehno, bramborové pyré s pečeným česnekem a restovanou zeleninou.

Dobrou chuť!

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.