pátek 26. dubna 2024 Oto

Dnešní tip na polední menu: Hovězí na pivu s hořčičnými knedlíčky

Ještě nevíte, kam dnes zajdete na oběd? Olomoucká Drbna pro vás má jedinečný tip na polední menu, na kterém si jednoznačně smlsnete. Dnes jsme zašli do restaurace Denisova Šest, kde si pro vás dnes šéfkuchař připravil hovězí na pivu s hořčičnými knedlíčky

Co: Hovězí na pivu s hořčičnými knedlíčky

POLÉVKA: Kapustová polévka s chorizem
HLAVNÍ CHOD: Hovězí na pivu s hořčičnými knedlíčky
DEZERT: Citrónový koláč

Kdy: 11:00 - 15:00

Kde: Denisova Šest

Dnes pro vás naše Olomoucká Drbna vybrala vskutku vynikající oběd v restauraci Denisova Šest v centru Olomouce, na kterém si skvěle pochutnáte a zároveń bude váš dnešní oběd opravdovým zážitkem. Ostatně, přesvědčte se sami.

Dnešní polední menu startuje výbornou kapustovou polévkou s chorizem, která zažene váš největší hlad a zároveň příjemně naladí na hlavní chod.

Hlavní chod, hovězí na pivu s hořčičnými knedlíčky, je ideální volbou do dnešního propršeného dne, navíc je chutným a netradičním obědem, který rozhodně stojí zato vyzkoušet.

Jako dezert nám byl doporučen citrónový koláč, což je po masovém hlavním chodu příjemné osvěžení a exotická tečka na závěr pátečního obědu.

Mimo tipu dne Olomoucké Drbny si můžete v restauraci Denisova Šest dnes dát zeleninovou polévku s nočky či hovězí vývar s nudlemi, z hlavních chodů pak špízy z kuřecích steaků a zeleniny s opékanými bramborami nebo salát z pečených paprik a červené čočky s rukolou. K pití vám obsluha nabídne například domácí zázvorou limonádu nebo čepované pivo Bernard.

Dobrou chuť!

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.