sobota 20. dubna 2024 Marcela

Dnešní tip na polední menu: Aromatické hovězí s čokoládou, chilli a jasmínovou rýží

Už vite, kam v první pracovní den zajít na oběd? Pokud stále tápete, Olomoucká Drbna vám vřele doporučuje obědové menu v restauraci Denisova Šest, kde se dnes servíruje jako hlavní chod aromatické hovězí s čokoládou a chilli.

Co: Aromatické hovězí s čokoládou a chilli, jasmínová rýže

POLÉVKA: Londýnská hrachovka
HLAVNÍ CHOD: A
romatické hovězí s čokoládou, chilli a jasmínovou rýží
DEZERT: Dort Pavlova s malinovým mascarpone a čokoládou

Kdy: 11:00 - 15:00

Kde: Denisova Šest

Začátek dnešního poledního menu v útulné restauraci Denisova Šest začíná zdravou a velmi netradiční polévkou, a to londýnskou hrachovkou. Základem v této polévce je samozřejmě hrách, najdete v ní ale také anglickou slaninu a mrkev.

Hlavní chod je vskutku netradiční, a vsadíme se, že bude pro leckteré z vás premiérou. Aromatické hovězí s čokoládou a chilli je opravdu jedinečná kombinace sladké čokolády, měkkého masa, ostré chuti chilli a jasmínové rýže, která dohromady vytvoří z tohoto hlavního chodu nevšední zážitek, který rozhdodně stojí za to vyzkoušet.

Sladkou tečku na závěr jsme si vychutnali v podobě dortu Pavlova s malinovým mascarpone a čokoládou, který nám tak nějak připomněl uplynulé teplé letní dny.

Mimo tipu dne Olomoucké Drbny si můžete v Denisově Šest na oběd pochutnat například na jako hlavní chod si pak pochutnáte třeba na kapustové krémové polévce, z hlavních chodů pak můžete vybírat z gnocchi se špenátem, cuketového salátu s krutony a parmezánem, nebo ze špikovaného krůtího masa na mrkvi s bramborovou kaší.

Dobrou chuť!

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.