sobota 18. května 2024 Nataša

Dnešní tip na polední menu: Kuřecí stehýnko na paprice s máslovými noky

V toto pošmourné páteční dopoledne si Olomoucká Drbna zašla na oběd do Denisovy Šest, kde se dnes podává tradiční jídlo s neobyčejnou chutí, a to kuřečí stehýnko na paprice a másové noky. A na úvod můžete začít třeba zelňačkou s klobásou...

Co: Kuřecí stehno na paprice s máslovými noky

POLÉVKA: Zelňačka s klobásou
HLAVNÍ CHOD: Kuřecí stehýnko na paprice s máslovými noky
DEZERT: Jablečný koláč s rozinkami, ořechy a drobenkou

Kdy: 11:00 - 15:00

Kde: Denisova Šest

Dnes pro vás vaše Olomoucká Drbna vybrala tradiční jídlo v podobě kuřecího stehýnka na paprice, které se podává v Denisově Šest, restauraci v samotném centru Olomouce.

Jako první dostanete na stůl jednu z polévek, které se dnes v restauraci podávají. Olomoucká Drbna si vybrala zelňačku s klobásou, a rozhodně něudělala špatné rozhodnutí. Klobásy je v polévce hodně, je příjemně kyselá a krásně se hodí k hlavnímu chodu.

Hlavní chod, kuřecí stehno na paprice s máslovými noky je dobrou volbou v případě, že si zase jednou chcete vyzkoušet, jaké je to ochutnat klasiku. A Olomoucká Drbna musí přiznat, že i klasickou kuchyni umí v domáckém prostředí Denisovy Šest náramně!

Jako dezert nám byl doporučen jablečný koláč s rozinkami, ořechy a navíc posypán drobenkou, což se nám náramně zamlouvalo a po ochutnání můžeme též jednoznačně doporučit.

Mimo tipu dne Olomoucké Drbny si můžete v restauraci Denisova Šest dnes dát například bramborový krém s parmazánem nebo žampionový krém, z hlavních chodů pak švestkové knedlíky sypané perníkem a cukrem nebo špikované krůtí maso na mrkvi s bramborovou kaší. K pití vám obsluha nabídne například domácí zázvorou limonádu nebo čepované pivo Bernard.

Dobrou chuť!

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.