čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Garden Food Festival i v zimě? Proč ne, na Dolním náměstí si můžete dát třeba pštrosí guláš

Pštrosí guláš, kohoutí vývar nebo taštičky z domácího bramborového těsta – i takové dobroty si lze dát na vánočních trzích, konkrétně u stánku Garden Food festivalu, který se nachází na Dolním náměstí u kluziště.

U stánku lze ochutnat zajímavé kulinářské speciality a naladit se tak na Garden Food festival, který se bude konat příští rok v květnu. Je tedy libo dát si třeba pštrosí guláš nebo třeba vývar z francouzského kohouta z volného chovu? Nebo holdujete něčemu více domácímu? V tom případě můžete vyzkoušet hanáckou specialitu v podobě taštiček z bramborového těsta, které jsou plněné škvarky nebo uzeným. Stánek nelze minout, stojí v řadě stánků u kluziště a ze stěn lze již z dálky rozpoznat logo Garden Food Festivalu i známé tváře jako Zdenka Pohlreicha či Elišku Bučkovou.

"Přípravy na Garden Food Festival jsou v plném proudu, tentokrát otvíráme brány 14.-15. května 2016. Ve Smetanových sadech na Výstavišti Flora jsme rozšířili areál o několik stovek plošných metrů, aby se návštěvníci cítili i ve "špičce" vzdušně Lidé se mohou těšit na většinu špičkových restaurací z letošního GFF i další oslovené, nebudou chybět speciality jako husí játra, hmyz, chilli, lanýže, čoko lahůdky a další, zúčastní se i výrobci regionálních produktů a minipivovary," řekl organizátor akce Pavel Vyloužil.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.