čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Porcování velké ryby nebo ochutnávky vytříbených lahůdek – olomoucké Makro pořádá Nákupní dny s bohatým programem

PR článek

Již tuto středu 17.2. a čtvrtek 18.2. to bude v olomouckém Makru žít bohatým programem Nákupních dnů, který nabídne velké množství gastronomických zážitků, prezentaci služeb Makra Olomouc a v neposlední řadě i velmi zajímavou tombolu.

Nákupní dny už se pořádají v olomouckém Makru podruhé. První ročník slavil nejen mezi zákazníky a partnery Makra, ale i u široké veřejnosti velký úspěch, proto se rozhodli celou akci uspořádat i tento rok. Pro tento rok se rozhodli potěšit všechny zájemce ve středu 17.2. a ve čtvrtek 18.2., přičemž oba dva dny se mohou návštěvníci těšit na pestrý, hlavně gastronomický program. Nebudou však chybět ani soutěže, ochutnávky nebo kuchařská a barmanská show.

Program letošního ročníku Nákupních dnů Makra blíže představil Aleš Dopita, ředitel Makra Olomouc: „Nákupní dny jsou pojaty jako jedna velká, z velké míry gastronomická akce, která je připravena nejen pro naše stálé zákazníky a partnery, ale také například i pro lidi, kteří v Makru třeba nikdy nebyli. Veškerý program se bude odehrávat ve vnitřních prostorách naší prodejny,“ přiblížil Dopita atmosféru Nákupních dnů.

Program bude vskutku bohatý, a je jedno, jestli se rozhodnete zavítat do Makra hned ráno, dopoledne nebo až v odpoledních hodinách. Stejně tak bude zábavný program rozprostřen rovnoměrně mezi oba dva dny, po které budou Nákupní dny trvat.

„První den se mohou návštěvníci těšit například na různé netradiční ochutnávky, ať už exotického ovoce či mléčných výrobků, dalším velkým hřebem v programu bude porcování velké ryby v našem oddělení ryb. Odpoledne bude pro návštěvníky připraven přibližně hodinový program barmanské a kuchařské show v podání studentů ze střední školy a učiliště Šírava Přerov,“ shrnul některé body středečního programu Aleš Dopita.

I čtvrteční návštěvníci nebudou ochuzeni o skvělý program. Velká část programu je totiž téměř stejná, jako ve středu, návštěvníci, kteří zavítají do Makra až ve čtvrtek, tak nebudou ochuzeni o zážitky z předchozího dne. Navíc, na konci čtvrtečního dne bude velké losování tomboly, která obsahuje opravdu hodnotné ceny: „Na tombole jsme si letos dali opravdu záležet, mezi cenami je například Tablet Lenovo nebo kávovar Nespresso. Specialitou je pak dres HC Olomouc s podpisy všech hráčů a jako bonus pár dárkových předmětů navíc,“ popisuje zlatý hřeb Nákupních dnů v Makru Olomouc ředitel prodejny Aleš Dopita.

Veškeré informace o Nákupních dnech v olomouckém Makru můžete sledovat na facebookové události.

 

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.