pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

FOTOREPORTÁŽ: Makro připravilo pro své zákazníky Nákupní Dny plné ochutnávek a zajímavého programu

PR článek

Ve dnech 16.2. a 17.2. (středa a čtvrtek), připravilo Makro Olomouc pro své zákazníky opravdový svátek – už podruhé uspořádalo Nákupní Dny, ve kterých nechyběly delikatesní ochutnávky, zajímavý program, a v neposlední řadě také bohatá tombola.

Ty, kteří zavítali do olomouckého Makra ve středu či čtvrtek, nečekalo jen klasické nakupování mezi velkými regály se zbožím. Hned u vstupu příchozí poznal, že tentokrát budou nákupy o mnoho příjemnější. Stolky se sklenicemi alkoholického i nealkoholického sektu a malé občerstvení vítaly příchozího na letošních Nákupních Dnech, s jejichž programem se mohl zákazník rovněž seznámit hned u vchodu.

Náš redakční tým zavítal na Nákupní Dny olomouckého Makra zrovna ve chvíli, kdy se schylovalo k jednomu z hlavních bodů programu, barmanské a kuchařské show v podání studentů Střední školy a Středního odborného učiliště Šířava z Přerova. Jen jsme žasli, co vše byli schopni žáci střední školy v půlhodinovém časovém úseku připravit. Úžas v našich očích po chvilce vystřídala naprostá spokojenost, když jsme mohli jejich výtvory i ochutnat. Ostatně, posuďte sami na fotkách, už jen díky té batátové polévce jsme věděli, že na Nákupní Dny se ta cesta vyplatila.

Nejen u vstupu však bylo co zažít. V podstatě celé olomoucké Makro bylo skrz naskrz protkáno ochutnávkami všeho druhu, od ochutnávání exotického ovoce až po porce mléčných výrobků, které nabízely sličné a usměvavé hostesky.

Pomalu jsme se blížili k oddělení ryb, zrovna když se schylovalo k dalšímu bodu programu – porcování velké ryby. Čekali jsme leccos, ale vidět křehké ženštiny z oddělení ryb, jak zručně porcují norskou tresku skrei, to se nevidí jen tak. Výkladu o tresce se ujal moderátor Nákupních Dnů, a tak se přihlížející nejen dozvěděli, jak takovou tresku naporcovat, ale i něco o rybě samotné. Třeba to, že „skrei“ znamená v překladu poutník a jejím domovem je Barentsovo moře. Po naporcování byla navíc ta samá ryba nabídnutá k ochutnání, a to jak v pečené, tak smažené formě. Mňam!

Nákupní Dny byly zakončeny velkolepou tombolou, v které mohli být slosovány faktury těch zákazníků, kteří během nákupních dnů nakoupili v Makru Olomouc alespoň za 9 999 korun. A že jich v osudí bylo! Ceny byly skvostné – jako výhru si mohli zákazníci odnést třeba dres HC Olomouc podepsaný všemi hráči, nebo krásný tablet Lenovo.

Z Nákupních Dnů Makra Olomouc jsme odjížděli nejen s plnými břichy, ale rovněž plni zážitků z gastronomických show a vůbec – program Nákupních Dnů se Makru Olomouc rozhodně povedl. Tak zase za rok!

Více informací o Nákupních Dnech Makra Olomouc sledujte na jejich facebookových stránkách a také na události Nákupní dny Makro Olomouc.

Autoři | Foto David Koráb, Jakub Wittka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.