středa 24. dubna 2024 Jiří

Neběhejte za pokémony. Objevujte pivovary!

Asi by se hodilo, abych napsal něco o aplikaci, která teď doslova boří svět. Jenže mně už všudypřítomní pokémoni lezou krkem, a tak vám doporučím něco z úplně jiného soudku. A s tím soudkem to myslím vážně, protože vám představím aplikaci České pivovary.

Minulý týden jsme vám přinesli souhrn aplikací, které by se vám mohli hodit na dovolenou. Dnes na to plynule navážeme, protože České pivovary byste mohli využít, když budete trávit volné dny v tuzemsku.

V České republice se pivo pije hodně. Zlatavý mok je prostě fenomén. To je vám jasné už při prvním pohledu na oddálenou mapu českých pivovarů. Celkem jich zde naleznete 393 a to do tohoto čísla nejsou započítány malé rodinné podniky. O spoustě pivovarů jste určitě nevěděli, a tak v době prázdnin můžete děti vylákat na cyklovýlet, který bude směřovat do jednoho z vámi doposud neobjevených míst, kde se pivo vaří. V okolí Olomouce je možná více pivovarů, o kterých jste neslyšeli.

Když na mapě kliknete na ikonu s půllitrem, vyskočí vám přesná adresa pivovaru.

V aplikaci rovněž naleznete hodnocení pivovarů a to slovní formou, kterou doprovází stupnice 1-5. Můžete si rovněž vyhledat momentálně fungující, zaniklé a i připravované pivovary.

Můžete si i rozkliknout úplný detail pivovaru, kde naleznete odkaz na internetové stránky, které vám pomůžou zjistit podrobnosti, telefon, ale hlavně to nejdůležitější – jednotlivé druhy piv, které se tam vaří.

Aplikace je volně dostupná v internetovém obchodě Google Play.

Čtěte více:

 

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.