čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

V Seznamu skokanů českého internetu se v kraji umístil nejlépe půlmaraton, Olomoucká Drbna je desátá

Seznam.cz zase po roce přišel s výsledky žebříčku Seznam skokanů českého internetu. Celorepublikově se umísťovaly ve vyhledávání takové výrazy, jako Tvoje tvář má známý hlas, Donald Trump nebo Ulice. V Olomouckém kraji patří první místo ve skokanovi ve vyhledávání Olomouckému půlmaratonu. Jako jediný se do desítky za Olomoucký kraj dostal také zástupce zpravodaství, Olomoucká Drbna.

Rok 2016 se zapíše do paměti jako rok, kdy se Češi na internetu enormně zajímali o hokej, politiku a celebrity. V Seznamu skokanů českého internetu, který každoročně vydává společnost Seznam.cz, se tak objevily výrazy jako Tvoje tvář má známý hlas, Donald Trump, Mistrovství světa hokej 2016, Tomáš Valík nebo Ulice.

Jaká témata rezonovala konkrétně v Olomouckém kraji?

Seznamu skokanů (neboli dotazů, které byly hledané mnohem více než v předchozím roce) vévodí Olomoucký půlmaraton. A o tom, že se lidi z Olomouckého kraje zajímají hlavně sport a pivo svědčí polovina hledaných slov z žebříčku vyhledávání Seznam.cz. Pivo bylo totiž ústředním motivem hudebního festivalu Litovelský otvírák ale také ZubrFestu v Přerově. Na své si zase přišli všichni sportovní nadšenci, kteří v uplynulém roce hledali ski areály Hlubočky a Hrubá voda. Za povšimnutí rozhodně stojí i to, že se lidé v Olomouckém kraji hojně zajímali také o zpravodajský portál Olomoucká Drbna.

  1. Olomoucký půlmaraton 2016
  2. Litovelský otvírák
  3. Ski Hlubočky
  4. Exota Olomouc
  5. Ecce Homo Šternberk program
  6. Hrubá Voda
  7. Garden Food festival Olomouc
  8. Výsledky voleb olomoucký kraj
  9. ZubrFest Přerov 2016
  10. Olomoucká drbna

Čtěte více:

Autoři | Zdroj Seznam.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.