středa 8. května 2024 Statní svátek

Věděli jste, že je to z Holmiku do Prostě Jo! jen 21 kilometrů? Serveru Mapy.cz se apríl opravdu povedl

Už je to tu zase. Apríl. Spousta rádoby zábavných lží, které vás místo pobavení většinou spíše vyděsí. V moři takových vtipálků se ale najdou i světlé výjimky. Jednou z nich je letos dozajista server Mapy.cz.

Ráno jsem si chtěl inovovat svoji běžeckou trasu, a tak jsem si řekl, že se na internetu podívám, kudy že bych to vlastně ještě mohl v Olomouci běžet. Počkat, ale hlavní město kraje na mapě vůbec není. Chvíli jsem nevěřícně koukal a pak se začal smát. Holmik. Jihovýchodně od něj Postele na Hané a kousek od postelí Prostě Jo. Prostě je to super.

Olomouc „dopadla“ v porovnání s republikou ještě krásně. Zkuste si tipnout, jaké město dnes na Mapách nese název Koněpůlky? Nevím, jestli by bylo větší nebo menší zlo, kdyby to opravili na „Perníkáři“. Nedaleko se ale nachází Ves u Pardubic, což je pro obyvatele Hradce Králové určitě jen těžko rozdýchatelné. Když jsme u těch oprav, tak jedno takové větší město v Moravskoslezském kraji se jmenuje Oprava!!!. Nevíte, co je to zač? Jinak Staroměstské náměstí, Petřín, Karlův most nebo Malou Stranu musíte na apríla hledat ve Stověžově. 

A nezapomeňte, že dnes odpoledne hrají volejbalistky Holmiku čtvrtfinále volejbalové extraligy proti holkám z Hvězdokopce!

Čtěte více:

Autoři | Foto www.mapy.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.