neděle 19. května 2024 Ivo

Na olomouckém hackathonu budou vývojáři vylepšovat projekt Demagog.cz

Projekt Demagog.cz je nezávislou platformou, která se stará o sledování politických výroků a ověřuje, zda jsou pravdivé, či nikoliv. Nyní, před prezidentskou volbou, hledá nápady, jak projekt vylepšit a usnadnit svým analytikům práci V tom má právě pomoct hackathon, který se bude konat 9. a 10. prosince v coworkingovém centru Vault 42.

Na hackathonu v Olomouci budou vývojáři pracovat na microsite k volbě prezidenta ČR, mobilní aplikaci, webové utilitě pro kategorizaci a vizualizaci výroků a také na samotném webu Demagog.cz. Je na účastnících hackathonu, jakou technologii zvolí nebo zda se připojí do většího týmu. Tým může pracovat na webové microsite, mobilní aplikaci, utilitě zpracovávající data výroků analyzovaných projektem Demagog.cz nebo na zcela jiném nápadu. 

Samotnému hackathonu bude v pátek 8. prosince předcházet veřejná debata se zakladatelem Demagogu Janem Tvrdoněm. V sobotu 9. prosince začne hackathon a v neděli 10. prosince v 15 hodin proběhne vyhlášení dokončených projektů. Celá akce se bude konat v Olomouci v coworkingovém centru Vault 42.

 

Autoři | Foto FB Demagog.cz

Štítky demagog, hackathon, olomouc, vývoj, vault 42

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.