pátek 26. dubna 2024 Oto

Ve čtvrtek byla vykradena dvě auta. Zmizel antiradar, mobil i finanční hotovost

Během včerejška byla vykradena dvě auta na Přerovsku. Jedno u kamenolomu v obci Výkleky, druhé v Přerově u hotelu. Oba případy jsou šetřeny pro trestný čin krádež.

Z auta u kamenolomu zmizely peníze i mobilní telefon

Zloděj rozbil zadní okno na Hondě, která byla odstavena na parkovišti u kamenolomu v obci Výkleky. „Muž a žena, kteří v autě cestovali, přišli o osobní doklady, finanční hotovost 15 tisíc korun, mobilní telefon a další drobnosti. Případ šetříme pro trestné činy krádež a poškození cizí věci,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Kradlo se i u hotelu v Přerově

Včera vykradl zloděj auto i u hotelu v Přerově. „Nezjištěným předmětem rozbil přední okno u řidiče a z vozidla značky Škoda Octavia ukradl antiradar v hodnotě 17 korun, který byl umístěn na předním skle. Poškozenému vznikla ještě další škoda ve výši 3 500 korun na rozbitém okně. Případ šetříme pro trestný čin krádež,“ doplnila Zajícová.

Foto Jan Luxík

Štítky zloděj, auto, krádež, Přerovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Karel Podolsky

Ať hledám, jak hledám, nejlevnější antiradar vidím za skoro 8 tisíc https://www.antiradary.net /antiradar-genevo-one-eco/ :DDD. Vím, překlep, ale pobavilo mě to :D. Opravte si to na 17 tisíc korun z těch 17 korun :D

středa, 31. října 2018, 01:05

Karel Podolsky

Antiradar v hodnotě 17 korun říkáte? :D Já ho teda kupoval o hodně dráž. Asi napíšu prosbu na antiradary.net, že chci dodatečnou slevu, že mě pěkně natáhli :DDD

středa, 31. října 2018, 01:01

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.