pátek 29. března 2024 Taťána

Zlodějka strhla muže na zem, stoupla mu na krk a okradla ho o peníze. S lupem se však nedostala daleko

K vyhrocené situaci došlo na přerovském nádraží ve čtvrtek 25. října ve večerních hodinách. Žena tam napadla muže a okradla ho o peníze.

„Jednalo se o sedmadvacetiletou ženu a šestačtyřicetiletého muže. Slovní rozepře vygradovala, podezřelá, muže uchopila za oblečení a silou ho strhla na zem, kde zůstal ležet. Jednou nohou mu stoupla na krk, rozepla bundu a z vnitřní kapsy mu vytáhla finanční hotovost, kterou si tam schoval," popsala policejní mluvčí Miluše Zajícová. 

Poškozený ji chytil za ruce, ale žena se mu vysmekla. V tu dobu tam přiběhl svědek celé události, kterému řekla, že ji muž obtěžoval a začala utíkat směrem k vlakovému nádraží. Tam již nedoběhla, protože svědek ji pronásledoval a doběhl. Vzápětí mu pomohla hlídka asistentů prevence kriminality a hlídka strážníků městské policie.

Žena byla následně převezena na policejní stanici, kde byla po nezbytných úkonech umístěna do policejní cely. „Dnešního dne budou s podezřelou ženou prováděny další úkony a za uvedené jednání, které bylo kvalifikováno jako trestný čin loupež, jí hrozí až desetiletý trest odnětí svobody," doplnila Zajícová.  

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky napadení, krádež, zlodějka, peníze, muž, žena, svědek, dopadení

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.