úterý 16. dubna 2024 Irena

Policie hledá svědky nehody, při které se zranila seniorka jedoucí na kole

30. července před šestou hodinou večer se stala dopravní nehoda, kterou šetří přerovští kriminalisté. Policie prosí o spolupráci a hledá případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace.

Nehoda se stala na cyklostezce na ulici Dvořákova v Přerově. Devětašedesátiletá žena jela na stříbrném kole značky Olpran po cyklostezce ve směru od Kozlovic, a to na straně přilehlé k podniku Meopta. Stejným směrem jeli před ní dva neznámí cyklisté. Když byla za nimi, zazvonila na zvonek a předjížděla je z levé strany. V tom jeden z cyklistů, který jel vlevo, vybočil doleva a neúmyslně do seniorky strčil. Kvůli tomu žena narazila levým bokem do betonového oplocení podniku Meopta a upadla na cyklostezku. 

Po zběžném ošetření odřenin cyklistky mužem, který do ní strčil, všichni pokračovali v jízdě. Po chvíli došlo u této ženy ke kolapsu a musela být hospitalizována v přerovské nemocnici.V průběhu šetření bylo zjištěno, že poškozené poskytla na místě nehody u nemocnice Přerov první pomoc i projíždějící cyklistka, která také odjela z místa pryč,“ uvedla k nehodě policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Žádáme veřejnost o spolupráci, především však cyklisty a cyklistku, kteří byli na místě, kde k události došlo a poškozené ženě pomáhali, případně svědky, kteří by mohli poskytnout informace k těmto osobám, které by nám mohli pomoci s objasněním celé události, aby nás kontaktovali na lince 158 nebo přímo na lince služby kriminální policie a vyšetřování 974 778 324. Děkujeme za spolupráci, dodala Zajícová.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky pátrání, svědci, spolupráce, policie, nehoda, cyklistka

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.