pátek 26. dubna 2024 Oto

FOTO: Kriminalisté v Olomouci zatkli celostátně hledaného muže. Měl u sebe drogy

Olomoučtí kriminalisté realizovali další případ na úseku toxikomanie. Při kontrole ubytovacích zařízení našli šestatřicetiletého muže z Moravskoslezského kraje , který byl v celostátním pátrání.

Muž u sebe v době zatčení asi 300 gramů pervitinu a téměř 400 gramů marihuany. U zatčeného byly nalezeny věci, které souvisejí s distribucí drog a téměř 80 tisíc korun v hotovosti.

Společně s mužem byla v ubytovacím zařízení i osmnáctiletá žena. Kriminalisté zjistili, že sáček se sušenou rostlinnou hmotou patřil jí. Chtěla marihuanu dál prodávat. „Muž byl po provedených úkonech dodán do výkonu trestu odnětí svobody. Nyní je podezřelý z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, neboť bez závažného důvodu nenastoupil do výkonu trestu odnětí svobody,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Mladá žena je podezřelá z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy ve stadiu pokusu. V současné době probíhají další úkony trestního řízení.

Foto PČR

Štítky drogy, dealer, zadržení, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.