sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Mladíci odpálili pyrotechniku mezi lidi. Popálili čtyřletou holčičku, pátrá po nich policie

Oslavy příchodu nového roku na Hlavním náměstí ve Šternberku dopadly nešťastně pro čtyřletou holčičku, která si z oslav odnesla popáleniny. Chvíli po půlnoci měla skupinka mladých mužů na náměstí nezodpovědně manipulovat s pyrotechnikou a odpálit ohňostroj mezi ostatní oslavující. Tato pyrotechnika způsobila malé holčičce popáleniny. Po pachatelích teď pátrá policie.

K události mělo dojít 1. ledna 2019 asi deset minut po půlnoci na Hlavním náměstí ve Šternberku. „Při události mělo dojít ke zranění nezletilého dítěte, veškeré okolnosti a souvislosti prověřujeme. Vzhledem k probíhajícímu prověřování a také s ohledem na věk poškozeného dítěte, nebudeme sdělovat žádné bližší informace," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

„V této souvislosti přijmeme jakékoliv informace, které by mohly pomoci při objasnění předmětné události a zjištění bližších informací ke skupince osob, která měla s pyrotechnikou manipulovat,“ uvedla mluvčí. Informace můžete policistům sdělit kdykoliv prostřednictvím telefonní linky 158.

Foto Pixabay.com

Štítky pyrotechnika, ohňostroj, Olomoucko, Šternberk

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.