čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Agresivní muž si šel do domu své bývalé družky vyřídit účty. Na pomoc si vzal sekeru a nezastavila ho ani přítomnost dcery

V sobotu večer přišel třiačtyřicetiletý muž na nečekanou návštěvu do rodinného domu. Tam hledal svou bývalou přítelkyni, se kterou chtěl řešit majetkové spory. Na pomoc si vzal sekeru.

Dcera jeho bývalé přítelkyně řekla, že matka není doma, ale to muže nezastavilo. Vstoupil do domu bez pozvání a šel do patra, kde ve dvou pokojích rozbil sekerou velká zrcadla v hodnotě dva tisíce korun. Poté se vrátil do přízemí domu a za pomocí sekery poškodil v jednom pokoji sádrokartonovou příčku. Tím vznikla další škoda ve výši 2500 korun. Poté z domu odešel, ale za pár minut se vrátil zpět a své bývalé družce vyhrožoval. To vše za přítomnosti její dcery. Muž řekl, že pokud s ním nevyřeší finanční vyrovnání, tak se vrátí a rozbije jim úplně vše. Případ policie šetří pro trestné činy vydírání a porušování domovní svobody. Incident se odehrál  v malé obci, která svoji polohou spadá do územní působnosti obvodního oddělení policie v Němčicích nad Hanou.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky sekera, vyhrožování, rodina, spor, policie, ničení, majetek

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.