sobota 20. dubna 2024 Marcela

Muž fyzicky napadl svou ženu, policie ho na deset dní vykázala z bytu

V první májový den se neslaví svátek zamilovanosti všude. V pátek 1. května totiž policisté na Přerovsku realizovali institut vykázání. Sedmatřicetiletý muž totiž fyzicky napadl ženu ve společném bytě před očima jejich nezletilých dětí.

V pátek 1. května realizovali přerovští policisté institut vykázání. Vykázaným je sedmatřicetiletý muž, který v jednom z bytů na Přerovsku v pátek, v časných ranních hodinách, nejprve vulgárními nadávkami napadl svoji o deset let mladší družku. Poté ji několikrát napadl i fyzicky a vyhrožoval jí zabitím. Tohoto jednání se dopustil i před jejich nezletilými dětmi. Na místo přivolaní policisté muže zajistili a převezli na policejní služebnu. Provedli u něj dechovou zkoušku a naměřili mu 1, 21 promile alkoholu v dechu.

Žena při napadení utrpěla zranění, z něhož se bude léčit 5 dnů. Na základě zjištěných skutečností využili policisté svého oprávnění a muže na dobu 10 dnů vykázali ze společného obydlí a přilehlých prostor do vzdálenosti 100 metrů. Páteční incident je šetřen samostatně jako přečin nebezpečné vyhrožování.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.