čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Student napadl svého mistra pěstí, ten musel být hospitalizován

Šokující incident se stal minulý týden na Střední škole polytechnické. Student napadl pěstmi svého mistra, který musel být po útoku hospitalizován v nemocnici.

Student Střední školy polytechnické v Olomouci napadl učitele. Udeřil ho pěstí do obličeje, napadený po útoku upadl do bezvědomí. Případ vyšetřují policisté, mladík je podezřelý z ublížení na zdraví a z výtržnictví. Dnes to řekla krajská policejní mluvčí Marie Štrbáková. Útočník byl po incidentu vyloučen ze školy.

Útok se odehrál na půdě školy v Rooseveltově ulici minulý týden ve čtvrtek, policie o něm informovala až dnes. Student učitele napadl pěstí v odpoledních hodinách. "Napadený učitel po útoku upadl na zem a následně do bezvědomí. Tomuto incidentu byli přítomni dva svědci z řad žáků, kteří ihned přivolali pomoc. Učitel byl převezen rychlou záchrannou službou k ošetření do nemocnice," uvedla policejní mluvčí.

Útok potvrdil ředitel školy Aleš Jurečka. "Student napadl učitele odborného výcviku, který byl poté hospitalizován a nyní je v domácím léčení. V pondělí to řešila výchovná komise. Student je vyloučen, už není žákem naší školy," uvedl ředitel Jurečka. Podle ředitele školy měl student problémy již před tímto útokem. "Měl už podmíněné vyloučení ze školy, toto byla poslední kapka," dodal ředitel.

Útočník je ve věku mladistvého, policisté proto k incidentu nechce sdělovat bližší okolnosti.

Zdroj: ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.