pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Na Nových sadech se kradly čokolády, sýry i opalovací krémy. Během pár hodin byli přistiženi tři zloději

Pracovníci bezpečnostní agentury během včerejška přistihli při krádežích hned tři zloděje v supermarketu na Nových sadech.

Dopadení zloději nekradli poprvé. Krátce před polednem byl přistižen pětatřicetiletý muž z Uničovska, který do tašky nacpal jedenáct balení sýra a dva opalovací krémy. Se zbožím v hodnotě asi tisíc korun prošel kolem pokladny bez zaplacení. Než opustil obchod, byl zadržen.

Druhý zloděj byl dopaden před sedmou hodinou večer. Šestačtyřicetiletý muž z Olomoucka uschoval do batohu pět čokolád za téměř devět set korun a prošel kolem pokladen bez placení. Záhy byl ostrahou zastaven a kontrolován.

„Třetím smolařem byla dvacetiletá žena z Šumperska. Žena si před jednadvacátou hodinou do kabelky uschovala sedm čokolád a dvě balení perliček do pračky. Se zbožím za téměř devět set korun prošla kolem pokladen bez placení. Následně byla zadržena ostrahou prodejny. Přivolaní policisté zjistili, že všichni tři zadržení zloději byli za krádeže v posledních třech letech odsouzeni. Všem podezřelým hrozí za přečin krádež trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta,“ pověděl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky policie, krádež, zloděj

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.