úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Policie hledá šestnáctiletou dívku, která byla nedávno viděna v Olomouci. Znáte ji?

Policisté vyhlásili pátrání po šestnáctileté Lauře Dubnové z Přerovska, která žije přechodně ve Španělsku. Dívka odešla od rodiny loni v prosinci a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Nedávno byla viděna v Olomouci. Policisté žádají případné svědky o pomoc při pátrání po dívce, řekla dnes krajská policejní mluvčí Irena Urbánková.

"Pohřešovaná Laura Dubnová odešla od rodiny v prosinci loňského roku a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Před několika dny byla spatřena v Olomouci na náměstí u orloje a také u vlakového nádraží. Na sobě měla triko do pasu, černé elasťáky a černé lodičky na podpatku," uvedla policejní mluvčí. Policisté předpokládají, že by se mohla být v Olomouci nebo Prostějově a okolí.

Dívka je vysoká 165 centimetrů a má štíhlou postavu. Oči má hnědé, vlasy plavé barvy, rovné, středně dlouhé a nosí příčesek. Může je mít buď volně rozpuštěné s pěšinkou nebo stažené dozadu s copem. Na pravém rameni má ornament a nad ním nápis Alejandro. Mluví česky a španělsky.

Jakékoliv informace k pobytu, pohybu nebo výskytu pohřešované přijmou policisté na lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

Zdroj: ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.