pátek 29. března 2024 Taťána

Alois Pospíšil je pohřešovaný už přes měsíc. Policie prosí o pomoc veřejnost

Kriminalisté pátrají po osmašedesátiletém Aloisi Pospíšilovi, který má trvalé bydliště na Přerovsku. Pátrání po Aloisi Pospíšilovi bylo vyhlášeno 26. dubna 2019. Z místa trvalého bydliště v Přerově odešel dne 24. dubna 2019 v deset hodin dopoledne. Od té doby se nikomu neozval, s sebou si vzal pouze občanský průkaz a několik drobných mincí.

Důvodem odchodu podle policie může být skutečnost, že jeho osoba je v současnosti v šetření souvisejícím s pácháním trestné činnosti hospodářského charakteru.

„Alois Pospíšil je hubený, asi 175 až 180 centimetrů vysoký, má hnědočerné, krátké, rovné vlasy, které si češe vlevo na pěšinku, knír a hnědé oči. Má větší trudovitý nos a typická je pro něho pomalá chůze," popsala hledaného mluvčí policie Miluše Zajícová.

V době odchodu z místa trvalého bydliště měl na sobě tmavší modré rifle, modré triko s krátkým rukávem s bílým nápisem na prsou a černou bundu na zip s kapucí, na níž je v přední části vyobrazený zlatý drak. Na nohou měl bílé sportovní boty nezjištěné značky.

Pokud Aloise Pospíšila uvidíte, zavolejte na 158.

Foto PČR

Štítky pátrání, muž, Alois Pospíšil, Přerovsko

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.