pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Pět mužů rozmlátilo kovovými tyčemi auto, po řidiči pak zblízka dvakrát vystřelili plynovou pistolí

Jak v akčním filmu to v pátek večer vypadalo na Masarykově náměstí v Kojetíně. Skupina pěti mužů tam brutálně napadla řidiče v autě.

„Dle doposud zjištěných informací skupina pěti mužů nejprve za pomoci kovových tyčí, sekery a teleskopického obušku poškodila vozidlo Škoda Octavia tím, že mu rozbili okna, urazili zpětná zrcátka, promáčkli dveře a rozbili přední a zadní světla. Pak fyzicky napadli třicetiletého muže, kdy ho minimálně dvakrát udeřili kovovou tyčí do hlavy a zblízka na něj dvakrát vystřelili z plynové pistole," řekla mluvčí policie Miluše Zajícová.

Zraněn byl kromě třicetiletého muže také o dva roky mladší muž. Agresivní skupina mužů dále slovně napadala a urážela obyvatele jednoho z domů na náměstí.

„Na vozidle vznikla škoda předběžně vyčíslena na třicet tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestné činy výtržnictví, poškození cizí věci a pokusu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Podezřelými osobami je skupina čtyř osob ve věku od 16 do 37 let. Plynová pistole byla zajištěna. Případem se intenzivně zabýváme a ve věci provádíme další prověřování," doplnila Zajícová.

Autoři | Foto čtenář Radek

Štítky Kojetín, náměstí, napadení, auto, skupina, krimi

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.