čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Hysterická žena se vážně pořezala o rozbité sklo. Když ji chtěli strážníci ošetřit, začala je napadat

V pondělí 17. května večer řešili přerovští strážníci vypjatou situaci, ke které došlo v jednom domě v Přerově. Došlo k potyčce mezi mužem a ženou, při níž se žena pořezala o rozbité domovní dveře.

Když přijeli strážníci na místo, nalezli ony rozbité dveře, dvojici ale již ne. Oznamovatelka však poukázala na byt, kde pár bydlel. „Před bytem bylo velké množství krve a z bytu byl slyšet hlasitý křik. Dveře vzápětí otevřel mladý muž, který oznámil, že uvnitř je jeho přítelkyně, která velmi krvácí, protože propadla skleněnou výplní dveří. Strážníci uvnitř bytu nalezli silně opilou hysterickou ženu, která krvácela z několika řezných ran na noze, a okamžitě jí poskytli první pomoc. Během ošetřování začala v záchvatu vzteku strážníky napadat a bránila jim v ošetření, a proto ji museli spoutat a pevně držet, aby mohli krvácení zastavit. Následně se chovala agresivně i vůči zdravotníkům, kteří přijeli na místo," popsal vyhrocenou situaci Miroslav Komínek, zástupce ředitele Městské policie Přerov.

Do dramatické situace se zapojil i přítel ženy, který začal bránit záchranářům v práci a proto byl strážníky za použití donucovacích prostředků vyveden z místnosti.

Strážníci zůstali s agresivní ženou i při převozu do nemocnice, protože se odmítala uklidnit a byla stále agresivní, jak na lékaře, tak na samotné strážníky. „Po několika hodinách se zklidnila natolik, že jí byla sejmuta pouta a mohla být předána do péče příbuzných. Celý případ bude mít dohru u správního orgánu," doplnil Komínek.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Přerov, Městská policie, zásah, pořezání, krev, zranění, ošetření, agresivita, alkohol

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.