pátek 26. dubna 2024 Oto

Muž v přerovském baru ohrožoval servírku nožem, pak ukradl fleky

Přerovští policisté dopadli čtyřicetiletého muže podezřelého z přepadení jednoho z barů v Přerově. Muž během loupeže ohrožoval servírku nožem a přitom ji lehce poranil na ruce. Uprchl odtud s více než 30.000 korunami.

Kriminalisté jej dopadli o několik hodin později ve 37 kilometrů vzdáleném Šternberku. Muž, který má na svědomí už z minulosti řadu násilných trestných činů, skončil ve vazbě. Dnes to řekla přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Přepadení se odehrálo v pátek časně ráno, policisté o něm informovali až dnes. Muž s nožem v ruce přistoupil ke čtyřicetileté servírce, která seděla za barovým pultem. Ženu natlačil na bar a nůž ji přiložil k obličeji. "Pak servírce řekl, aby mu dala veškeré peníze a přitom jí způsobil drobnou řeznou ranku na ruce. Žena měla obavu o svůj život a zdraví, a proto pachateli předala dva číšnické fleky (peněženky) s finanční hotovostí 30.466 korun," uvedla Zajícová.

Muž před odchodem z baru přinutil servírku, aby si lehla na zem a počítala do sta. Poté ještě odcizil dvě krabičky cigaret a ženě vyndal baterii z mobilního telefonu. Podle informací ČTK poté na cestu do Šternberku využil taxi. O čtyři hodiny později jej v jednom ze šternberských penzionů zadrželi policisté. Muži hrozí za loupež až deset let vězení.

Zdroj: ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.