čtvrtek 28. března 2024 Soňa

FOTO: Policie žádá veřejnost o pomoc s identifikací žen, které by mohly pomoci s objasněním případu krádeže

22. července kolem 16:50 přijali policisté oznámení o krádeži zboží v marketu. Ten se nachází v ulici Denisova v Přerově.

Tři ženy měly společný nákupní vozík a dávaly do něj různé zboží, a to hlavně drogerii a potraviny. S nákupem však nešly k pokladně, ale bez zaplacení vyšly ven přes vstupní turniket. Odtud pokračovaly na parkoviště. Naštěstí si jejich neobvyklého chování všimla ostraha, která za nimi vyběhla ven. Když si toho ženy všimly, daly se na útěk a košík se zbožím v hodnotě 6504 korun nechaly na parkovišti. Případ šetří policie pro trestný čin krádež.

PSALI JSME: Tři ženy v obchodě naplnily vozík zbožím za několik tisíc. Pak s ním bez zaplacení odjely na parkoviště

„Na fotografiích jsou zachyceny ženy, který by nám mohly pomoci s objasněním případu. Totožnost těchto žen je nám prozatím neznámá. Proto se obracíme s žádostí o pomoc na širokou veřejnost, která by nám mohla pomoci s jejich identifikací. Jakékoli informace je možné sdělit osobně na obvodní oddělení Přerov 1, na telefonním čísle 974 778 651, využít bezplatnou linku 158 nebo je možné zaslat email na pr.oo.prerov.podatelna@pcr.cz,“ pověděla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Autoři | Foto PČR

Štítky krádež, výzva, ženy, zlodějky, obchod, Přerov, pátrání

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.