pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Případ mrtvého muže v Olomouci kriminalisté vyšetřují jako vraždu

Případ osmatřicetiletého muže, kterého ve středu údajně bodla v Olomouci jeho známá, když násilně vnikl do jejího bytu, vyšetřují kriminalisté jako vraždu. Devětačtyřicetiletá žena ale zatím nebyla obviněna ani omezena na svobodě.

Novinářům to dnes řekla krajská policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

Mezi zemřelým mužem, který byl recidivista, a podezřelou byly podle policie delší dobu konflikty. "Z dosavadního průběhu vyšetřování vyplývá, že k tragickému vyústění události došlo poté, kdy muž v časných ranních hodinách vnikl násilím po rozbití balkonových dveří do bytu podezřelé." Žena pak prý muže bodla, těžkým zraněním muž na místě podlehl. "Bylo zjištěno, že mezi oběma účastníky incidentu probíhaly déletrvající konflikty. Usmrcený muž má za sebou trestní minulost majetkového i násilného charakteru," uvedla policejní mluvčí.

Podle televize Nova se tragédie stala kolem 04:30. Podle sousedů se jednalo o bývalé partnery, mezi kterými byly v minulosti časté hádky. Muž prý ženě vyhrožoval, že jí ublíží. Právě proto si podle televize nechala na balkon namontovat mříže, které ale jejího bývalého partnera neodradily. Železné mříže překonal, rozbil balkónové dveře a dostal se do bytu.

Zdroj: ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.