čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Policie pátrá po muži a ženě, kteří už měli být ve vězení. Schovávají se v Olomouci nebo okolí

Policie v těchto dnech pátrá po devětadvacetileté ženě a dvaatřicetiletém muži, kteří již měli nastoupit do výkonu trestu, nestalo se tak. S žádostí o pomoc se proto obrací na širokou veřejnost.

„Přerovští kriminalisté pátrají po ženě a muži, oba trvale žijící v okrese Přerov, kteří se skrývají před nástupem do výkonu trestu odnětí svobody. Oba partneři se pravděpodobně pohybují i se svým jeden a půlletým synem v Olomouci nebo i v jeho vzdálenějším okolí, ale mohou se vyskytovat i na Přerovsku," řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

K popisu ženy lze uvést, že má drobnou a hubenou 165 cm vysokou postavu s váhou cca 55 kg. Má černé, středně dlouhé rovné vlasy a hnědé oči. Hledaná žena se většinou výrazně líčí. 

K popisu hledaného muže lze říci, že je hubené 170 cm vysoké postavy s váhou cca 70 kg. Má řídké, velmi krátké tmavohnědé vlasy a bývá oholen. Na pravé straně krku má výrazné tetování.   

Policie ČR žádá spoluobčany o pomoc a podání informací k místu současného pobytu a pohybu obou hledaných osob. Policii je možné kontaktovat v pracovní době od 7.00 do 15.00 hodin na telefonní lince 974 778 336, 974 778 337, mobilním telefonu 601 365 551, nebo kdykoliv je možné předat informace k hledaným i na celostátní bezplatnou linku 158. 

Autoři | Foto PČR

Štítky pátrání, hledání, muž, žena, vězení, krimi

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.