pátek 10. května 2024 Blažena

V olomouckých ulicích někdo vykradl tři auta

V neděli 27. října policie v Olomouci zaznamenala tři krádeže vloupáním do osobních aut, která parkovala v ulicích Dělnická, Vančurova a 17. listopadu.

Poslední říjnovou neděli se v olomouckých ulicích někdo vloupal do třech různých osobních aut. Majitelé škodu odhadují od sedmi do čtyři a dvaceti tisíc korun.

„Z Daewoo Matiz odstaveného v ulici Dělnická v Olomouci, pachatel odcizil brašničku s fotoaparátem, hotovostí, platebními kartami a osobními doklady,“ uvádí tisková mluvčí Olomouckého kraje Marie Šafářková. Majitel škodu odhaduje na 10 tisíc korun.

Z osobního auta Škoda Fabie, které bylo zaparkované ve Vančurově ulici podle policie pachatel ukradl kufr s oblečením, kosmetikou a dámskou kabelku s dokumenty. „Poškození škodu vyčíslili na více jak sedm tisíc korun,“ říká tisková mluvčí.

V ulici 17. listopadu parkovalo auto značky Volkswagen Passat, ze kterého si pachatel odnesl kufr a dvě sportovní tašky s oblečením, kosmetikou a dalšími osobními věcmi. „Majitelé škodu odhadli na více než dvacet čtyři tisíc korun,“ dodává tisková mluvčí Šafářová. 

 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky krádež, vloupání, auto, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.