sobota 27. července 2024 Věroslav

Pohřešuje se šestapadesátiletá Jaroslava Janáčková, neviděli jste ji?

V pondělí bylo kriminalisty vyhlášeno pátrání po šestapadesátileté Jaroslavě Janáčkové, která odešla ve špatném psychickém stavu ze svého trvalého bydliště na Přerovsku, a už se nevrátila.

V pondělí 3.8. bylo vyhlášeno pátrání po šestapadesátileté Jaroslavě Janáčkové, která odešla ze svého domu a už se nevrátila. Podle policie odešla ve špatném psychickém stavu.

Jaroslava Janáčková je 168 centimetrů vysoká žena obézní postavy 95 kilogramů. Má obdélníkový tvar hlavy, rovné delší vlasy s melírem, oči má modré. Při dochodu měla na sobě černou sukni a růžovou halenku, na nohou měla bíé balerínky.

Janáčková při chůzi napadá na jednu nohu a je neschopna delší chůze. Má také pouze dva zuby na horním patře. Žena by u sebe měla mít přibližně 1500 korun, občanku a klíče od domu.

Policie žádá občany o poskytnutí jakýchkoliv informací o místě pobytu či pohybu, které by vedly k jejímu vypátrání. V pracovní době, od pondělí do pátku 7.00 – 15.00 hodin, je možné volat na telefonní linku 974 778 336, 974 778 337, případně kdykoliv na bezplatnou linku Policie ČR číslo 158.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.