pátek 3. května 2024 Alexej

Muži si nastěhovali do bytu bezdomovkyni. Po pár dnech se jim omrzela, zavolali na ni strážníky

Další kuriózní případ mají za sebou přerovští strážníci. Tentokrát dostávali z bytu ženu, kterou si tam před pár dny nastěhovali dva muži.

Strážníci vyjížděli k případu v úterý odpoledne. Z jednoho z přerovských bytů volal jeho uživatel s tím, že má problém se svými hosty. „Jak se ukázalo, tak si před časem pozval na několikadenní návštěvu jednoho z místních bezdomovců. V souladu s úslovím Mi casa es su casa, si tento po pár dnech pozval dalšího člena uličního společenství, tentokráte ženského pohlaví. Po několika dalších dnech se však žena obou mužům omrzela a tak nějak doufali, že jim policie od ní pomůže a odveze si ji. Ačkoliv dělají strážníci mnoho věcí, exportování nepohodlných žen k nim nepatří," popsal šlamastyku zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

Zatímco se muži dohadovali, co s ženou udělají, ta tvrdě spala po vypitém alkoholu. Nakonec se dohodli, že počkají, až se vzbudí a poté byt opustí, což se zhruba po dvou hodinách i stalo. „Zhrzená spoluobyvatelka si posléze za litanií sbalila pár osobních věcí a byt opustila. Inu host a ryba smrdí již třetí den," dodal Komínek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Městská policie Přerov

Štítky Městská policie Přerov, bezdomovci, strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.