pondělí 29. dubna 2024 Robert

Hádka manželů přerostla v bitku. Další den policie našla muže ležet v bezvědomí u potoka

Policie vyjížděla v sobotu po desáté hodině večer k rodinnému domu na Prostějovsku, kde probíhala vulgární hádka mezi manželi. Ta přešla ve fyzické napadání, při kterém se oba z dvojice poranili a museli být ošetřeni lékařem. 

Policie u obou naměřila 1,7 promile alkoholu v dechu. „Po ošetření byla žena k vystřízlivění umístěna do protialkoholní záchytné stanice,” řekl policejní mluvčí František Kořínek a doplnil, že provedeným šetřením policie vyloučila, že by šlo o domácí násilí. „Věc bude postoupena k dořešení příslušnému správnímu orgánu s podezřením na přestupek proti občanskému soužití," dodal Kořínek. 

Následující den se žena na policisty obrátila znovu. Tentokrát se žádostí o pomoc, protože měla o manžela strach. „Kolem poledne měl muž z domu odejít neznámo kam a doplnit to zprávou, která v ženě vyvolala obavu o jeho život a zdraví,” uvedl mluvčí. Během policejního šetření volal náhodný chodec na tísňovou linku o neznámé osobě ležící na břehu potoka, který byl nedaleko místa bydliště manželů. „Policisté ihned vyrazili na místo, kde potvrdili, že se jedná o pohřešovaného muže. S pomocí oznamovatele muže vytáhli ze srázu k potoku,” dodal mluvčí. Muž nereagoval na žádné podněty, proto mu zprůchodnili dýchací cesty, uložili do stabilizované polohy a přivolali Záchrannou službu. Zdravotníci muže poté letecky transportovali do Fakultní nemocnice v Olomouci.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, hádka, bitka, nemocnice, policie, záchranka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.