pondělí 29. dubna 2024 Robert

Přerovští strážníci se přesvědčili o tom, že ne vše se jeví tak, jak se na první pohled zdá

O tom, že zdání občas klame a věci na první pohled nejsou takové, jako vypadají, se přesvědčili svědci a přerovští strážníci ve třech případech, které se odehrály v Přerově.

V prvním případě strážníci přijali oznámení o dvojici povalujících se mužů před jedním z marketů. Oznamovatelka se domnívala, že se jedná o opilé bezdomovce. Hlídka po příjezdu zjistila, že muž na vrcholu valné hromady není asociál zmítající se v drogovém rauši, ale člen ochranky, který držel zloděje i s lupem.

V dalším případě byla ohlášena velmi surová rvačka dvou mužů. Na místo byla vyslána motohlídka a nasměrována jedna z kamer. Jak se po chvíli ukázalo, nejednalo se o boj na život a na smrt, ale spíš o boj s gravitací. Dvojice v oblecích byla notně znavena alkoholem a společnými silami se snažila udržet na nohách, případně se na ně opět postavit. Muži nakonec k pramalé radosti řidiče nasedli do přivolaného taxíku, který je dopravil k domovu. Jedinou podmínkou bylo, že strážníci provedou bezpečnostní doprovod. S tím neměla hlídka žádný problém, protože takto dostala dvojici v klidu domů.

V posledním případě oznámila svědkyně osobu ležící u vozovky v centru města. Hlídka na místě nalezla muže s tržnou ranou na hlavě, který uváděl, že si není jistý, zda ho něco srazilo, nebo ho někdo přepadl. Strážníci muži poskytli první pomoc a přivolali na místo záchranku. Prověřením kamerových záznamů bylo zjištěno, že muže na liduprázdné ulici nikdo nepřepadl a jediným nepřítelem mu byly vlastní nohy, zemská přitažlivost a kamenná dlažba.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, policie, alkohol, bitka, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.