sobota 18. května 2024 Nataša

AKTUALIZOVÁNO: U Štěpánova se střetl rychlík s cyklistkou. Žena z místa nehody utekla

Policisté v těchto chvílích prověřují oznámení o střetu rychlíku s člověkem, ke kterému mělo dojít dnes po jedenácté hodině dopolední ve Štěpánově. Podle mluvčího drážní inspekce žena ze střetu vyvázla a z místa nehody utekla. Pátrají po ní policisté.

Mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal řekl, že ve Štěpánově dopoledne rychlík údajně srazil ženu nesoucí jízdní kolo. Nehoda se stala v místě veřejnosti nepřístupném. Podle prvotních informací žena z místa nehody utekla.

Na místě události se nacházelo pouze poškozené jízdní kolo, ale žádná osoba se v místě nenacházela. Po osobě, která šla s kolem přes koleje, bylo ihned zahájeno pátrání. Do pátrání byli zapojeni také strážníci Obecní policie Štěpánov a policejní psovod. Strážníci Obecní policie Štěpánov, na základě místní a osobní znalosti, poté ženu staršího věku, která přes koleje přecházela, vypátrali ve Štěpánově. Byla nezraněna, došlo pouze ke škodě na jízdním kole, s nímž přes koleje přecházela," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Vlaky už tam jezdí po jedné koleji sníženou rychlostí. Zpoždění se počítá na desítky minut. Omezení v železniční dopravě by mělo trvat do 13:00, vyplývá z informací na webu ČD.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky koleje, Štěpánov, rychlík, vlak, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.