čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Policie stále pátrá po patnáctiletém Dominiku Lümelovi, neviděli jste ho?

Policisté pátrají od 9. září 2014 po hledaném Dominiku Lümelovi, narozeném 5.9.1999, trvalým bydlištěm v Šumperku. Hledaný chlapec už je na útěku z dětského domova více než rok.

Dominikův vzhled odpovídá stáří 16 let, jedná se o chlapce měřícího 165 cm a vážícího něco mezi 55 - 60 kilogramy. Je drobnější atletické postavy, vlasy měl v minulosti krátké, hnědé a rovné. Barvu očí má šedomodrou, má malé uši a také noc. Zvláštním znamením je velké množství akné v obličeji.

Hledaný chlapec je svěřenec Dětského domova se školou a je na útěku téměř celý rok. Zajímá ho příroda, zvířata zejména koně. Letní prázdniny loňského roku strávil na brigádě u koní, rád s nimi pracoval v lese a tahal dřevo. Fyzická práce mu nevadí. Chlapec je zvyklý starat se sám o sebe. Na jaře letošního roku byl spatřen v Šumperku. Mladík se v současné době může zdržovat u nějaké skupiny lesních dělníků, kde pracuje při zpracování dřeva nebo pracuje někde na samotě s koňmi za stravu a bydlení.

Policie ČR žádá občany o poskytnutí jakýchkoli informací k osobě hledaného chlapce na telefonní linku 974 778 336 – 337 v době od 7:00 do 15:00 hod. případně kdykoliv na linku 158.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.