úterý 21. května 2024 Monika

Muž v rozvodovém řízení rozhazoval věci a vyhrožoval manželce násilím, nadýchal dvě promile

V úterý tohoto týdne přijali městští přerovští strážníci žádost o zákrok proti muži, který ve svém bytě rozhazoval věci a vyhrožoval manželce fyzickým násilím. Hlídka se dostavila na místo a nalezla podnapilce, se kterým je jeho žena v rozvodovém řízení.

Ten se zřejmě v přítomnosti strážníků trochu zklidnil a slíbil jim, že odejde z bytu a vrátí se, až bude střízlivý. „Doba, kdy byl pryč, čítala jen pár minut a poté se vrátil a začal kopat do dveří a opět vyhrožovat. Nakonec se vrhl i na přítomnou hlídku. Strážníci ho během chvíle zpacifikovali a na místo přijela i motohlídka. V poutech se pak muž zcela uklidnil, všem se omluvil a zaplatil pokutu. Následně odešel ke kamarádovi, aby se prospal. Po půl hodině však strážníci přijali další oznámení, neboť se muž vrátil zpět a opět kopal do zamčených dveří a častoval ženu výhružkami,“ uvádí podrobnosti případu mluvčí přerovské městské policie Miroslav Komínek.

Pachateli se následně od městských policistů dostalo posledního varování. Tentokrát už nejeli daleko a čekali za rohem, jak se situace bude vyvíjet dál. Muž jejich podmínky opět nevydržel a násilně se snažil dostat do bytu. „Tím byl jeho osud zpečetěn a bylo rozhodnuto o jeho umístění na záchytku. S tímto se muž rozhodně nehodlal smířit a kladl dost aktivní odpor. Musel být doslova dovlečen k lékaři na vyšetření a zklidnil se až ve vozidle. Když následně zjistil, že má zůstat na záchytce až do vystřízlivění, opět se rozběsnil a kolečko s vlečení začalo nanovo. Poté musel být ještě připoután na lůžko,“ říká Komínek.

Při dechové zkoušce nadýchal muž více než dvě promile alkoholu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto MP Přerov

Štítky policie, strážníci, hlídka, rozvod, alkohol, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.