čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Policie hledá muže, který úmyslně najel svým autem do ženy. Není vám povědomý?

Policie hledá muže, který spáchal zvlášť závažný zločin – svým autem totiž najel zezadu do ženy, která šla na okraji vozovky. Řidič po sražení ženy ještě stáhl okénko a ženě vyhrožoval.

Celý incident se stal 20. března mezi šestnáctou a sedmnáctou hodinou v obci Rapotín. Muž do devětadvacetileté ženy najel svým autem, zrovna když šla po okraji vozovky. K incidentu došlo v ulici U Splavu, kousek od stavebnin Beran.

Vozidlo řízené mužem do ženy najelo zezadu. Žena se svezla po kapotě auta a dopadla na zem před auto. Řidič ještě stáhl okénko spolujezdce a sdělil ženě, že ji nesrazil naposledy, načež ujel z místa pryč. Mladá žena utrpěla zranění, vyhledala lékařskou péči a poté až kontaktovala policii.

Dle výpovědi ženy se jednalo o auto značky Citroen staršího typu v provedení combi, bílé barvy. Identifikačním znamením by mohl být obrázek pavučiny na zadním skle auta.

Řidiče žena nikdy předtím nevidšla, ale pomohla kriminalistům sestavit jeho portrét. Řidiče popsala jako třiceti až čtyřicetiletého muže mohutnější postavy a světlé barvy pleti. Uprostřed vyholené hlavy měl pruh nakrátko střižených vlasů, pravděpodobně odbarvených. Na krku měl tetování. Na ženu mluvil česky s cizím přízvukem. Na sobě měl v době incidentu černou bundu s oranžovou podšívkou.

Policie žádá svědky události, aby se buďto osobně dostavili na oddělení obecné kriminality Služby kriminální policie a vyšetřování v budově Územního odboru Policie ČR v Šumperku na ulici Havlíčkova 8, nebo na kterékoli jiné policejní služebně, nebo aby případně volali linku 158. Stejně tak může učinit kdokoli, kdo muže na portétu poznal.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.