úterý 30. dubna 2024 Blahoslav

Muž ukradl ve zverimexu plyšová zvířátka a utíkal před policií

V pátek, krátce po zahájení noční služby, prováděli strážníci kontrolu nádraží a okolí jednoho z marketů, kolem kterého se pohybovala skupinka bezdomovců.

V jednu chvíli si hlídka všimla bezdomovce, který vyběhl z obchodu, pronásledován prodavačkou. Strážníci za ním vyrazili a během chvíle ho dostihli. Vzhledem k jeho chabé tělesné kondici to pro něj byla zřejmá záchrana a vysvobození. Poté, co popadl dech, se s hlídkou vrátil zpět do marketu, kde bylo zjištěno, že ve zverimexu ukradl dvě plyšová zvířátka a s těmi se dal na útěk. Během řešení se do případu vložil jeden z opilých bezdomovců, který se snažil svého druha obhajovat a zasahoval do projednávání. V krátkém prozření uposlechl výzev a od hlídky poodstoupil. Následně však začal strážníky častovat vulgaritami, za něž by se nestyděl ani protřelý mořský vlk.

Jelikož se výzvy minuly účinkem, vyvedli ho strážníci mimo dosah dalších členů tlupy, kde téměř ihned pochopil, že překročil hranici, a s omluvami se odebral do squattu,“ uvedl tiskový mluvčí Miroslav Komínek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Městská policie Přerov

Štítky krimi, policie, Přerov, bezdomovec, zloděj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.