neděle 12. května 2024 Pankrác

Policie hledá svědky včerejší vážné nehody, která se stala na olomoucké Masarykově třídě

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 13. února. V 7:40 hodin se v Olomouci na Masarykově třídě střetlo auto s cyklistkou, která utrpěla vážná zranění.

Podle prvotního šetření jel řidič fabie po Masarykově třídě ve směru od Žižkova náměstí k ulici Jeremenkova. „Při jízdě po přímém úseku komunikace za křižovatkou s ulicí Zeyerova se z dosud nezjištěných příčin střetl přední částí vozidla s cyklistkou, která jela na jízdním kole z dosud neupřesněného směru,” informovala policejní mluvčí Lenka Vanková. 

Cyklistka se při nehodě vážně zranila a byla převezena do Fakultní nemocnice Olomouc. Ke zranění jiných osob při dopravní nehodě nedošlo a vzhledem k neznámým okolnostem nehody není určen ani její viník.

„Svědci, kteří nehodu viděli, daným úsekem projížděli nebo procházeli, mohli tuto událost vidět a svými informacemi či svědeckou výpovědí by tak mohli přispět k objasnění příčiny této dopravní nehody, ať prosím, kontaktují policisty dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, nebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, tel. č. 974 766 595 nebo 974 766 251, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158,” doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto unsplash.com

Štítky Olomouc, nehoda, krimi, police, svědci, žádost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.