sobota 11. května 2024 Svatava

Vandal rozbil skleněné dveře v budově univerzity. Strážníci pachatele dopadli během několika minut

Strážníci městské policie včera vyjížděli na ulici Křížkovského kvůli skupině hlučných osob. Nakonec ale řešili poškození skleněných dveří v nedávno zrekonstruované budově univerzity.

Strážníci byli telefonicky upozorněni na skupinu osob v podnapilém stavu, které se u budovy univerzity chovají hlučně. Na místě poté od oznamovatele zjistili, že těsně po telefonátu vešel do budovy muž, který poškodil nejprve výplň vstupních dveří a poté také skleněné dveře z tvrzeného skla. Strážníkům netrvalo dlouho pachatele v okolí vypátrat.

Strážníci provedli kontrolu místa a muže odpovídajícího popisu nalezli a ten se ke svému jednání na místě přiznal. Pro podezření ze spáchání trestného činu byla na místo přivolána hlídka Policie ČR a ta si celou věc převzala k dalšímu řešení,“ sdělil Olomoucké Drbně Petr Čundrle, tiskový mluvčí Městské policie Olomouc. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Olomouc

Štítky Olomouc, univerzita, vandal, dveře, sklo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Radek Lakomý

Dobrý den, rád bych uvedl tuto událost z mlžného oparu na jasné slunce. Došlo tu k napadení druhé osoby (zaměstnance UP ). Nikdo se zde nezmínil, že s těmito "hlučnými osobami" jsou na ulici Křížkovského problémy na denním pořádku. Skoro každý den nechávají své "pozdravy" na chodníku ulice a přespávají zde. K čemu jsou nám překrásně opravené historické památné budovy, které mají sloužit k reprezentaci Olomouce, když nám nevadí sdílet historické jádro města s těmito " hlučnými lidmi" ?? !!!

čtvrtek, 20. února 2020, 17:52

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.