sobota 11. května 2024 Svatava

Řidič na Hraniční v Olomouci srazil chodce a ujel, policie žádá o pomoc

Policisté dopravního inspektorátu v Olomouci se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po řidiči, který způsobil ve středu v 19:25 nehodu na křižovatce ulic Hraniční a Čajkovského, při níž byl lehce zraněn chodec.

Podle prvotního šetření jel řidič dosud neznámého vozidla po ulici Čajkovského. Pravděpodobně se mělo jednat o světlý luxusnější vůz. Při odbočování vlevo na ulici Hraniční se střetl s chodcem, který přecházel ulici po přechodu pro chodce se světelným značením. Sedmadvacetiletý muž byl při nehodě lehce zraněn, řidič z místa nehody ujel.

Podle svědectví registrační značka vozidla začínala kombinací 6M1 a řídit jej mohl menší tmavovlasý muž silnější postavy s dioptrickými brýlemi. Na zadních sedadlech mohly sedět dvě děti. Policisté v současné chvíli pátrají především po svědcích nehody, kteří by mohli přispět k detailnímu objasnění průběhu nehody. Tyto svědky žádají, aby co nejdříve kontaktovali policisty dopravního inspektorátu Olomouc, buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, tel. č. 974 766 595 nebo 974 766 251, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FB MP Olomouc

Štítky Olomouc, nehoda, pátrání, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.