neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Opilý muž chtěl, aby mu strážníci přivezli ztracenou bundu. Ti ho vyvedli z omylu

Kuriózní výjezd zažili přerovští strážníci v pondělí v podvečer. V jednom z přerovských podniků řešili záměnu bund dvou podnapilých mužů. Příběh je to natolik poutavý, že jsme se jej rozhodli ponechat v původním znění.

„Klepající prastará ventilace a zažloutlé stěny, pamatující období, kdy nebyl přes cigaretový dým vidět pult ani vyžilá výčepní. Do této špeluňky vyjížděli v pondělí v podvečer strážníci řešit záměnu bund mezi dvěma hosty. Jeden z nich vyčkával na místě a hlídce uvedl, že si cizí muž vzal omylem jeho svrchník, ve kterém měl mobilní telefon za třicet tisíc a několik dalších cenností, které každý běžně nosí v kapsách,“ popisuje jeden z pondělních výjezdů Miroslav Komínek, zástupce ředitele MP Přerov.

„Strážníci zavolali na udané telefonní číslo špičkového telefonu a hlas na druhé straně jim potvrdil, že skutečně došlo k záměně dvou stejných bund. Dotyčný nicméně uvedl, že je již doma ve vesnici několik kilometrů za městem, je opilý a zpátky již nejede. Pokud někdo něco chce, ať si pro bundu přijede,“ dodává Komínek.

„Když tyto informace hlídka předala štamgastovi v nálevně, spokojeně si objednal pití a poslal si strážníky pro bundu, s tím, že zatím bude čekat. Poté co ho hlídka vyvedla z omylu a předala mu kontakt na druhého muže, vyslechla si sérii nadávek a litanii na neschopnost. Následně se strážníci rozloučili a jedovou chýši opustili,“ zakončuje Komínek kuriózní pondělní příhodu přerovských strážníků.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky policie, přerov, bunda, hospoda, strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.