pondělí 29. dubna 2024 Robert

Muž se pokusil znásilnit ženu, odvlekl ji pod schody u jejího domu. Policie už násilníka vypátrala

Policie již zajistila muže, který se pokusil v sobotu 18. dubna před půl jedenáctou večer znásilnit v Litovli jedenačtyřicetiletou ženu. Stalo se tak u jejího domu, naštěstí se čin muži nepovedlo provést.

„Paní se večer vracela domů a na ulici si povšimla neznámého muže, který jde stejným směrem. Ve chvíli, kdy se chystala vejít do domu, ji na schodech tento muž zezadu chytil a odvlekl pod schody před domem. Povalil ji na zem, strhl z tváře roušku a začal ji osahávat. Paní se fyzicky bránila a křičela. Muž po chvíli svého jednání zanechal a utekl. Napadená v šoku ihned kontaktovala známého, a ten zavolal Policii ČR. Při útoku naštěstí nedošlo ke zranění," popsala situaci policejní mluvčí Marta Vlachová.

Kriminalistům se důkladnou a mravenčí prací podařilo v krátké době zajistit osmadvacetiletého muže z Litovle. Muž se v přípravném řízení k činu doznal. Pachateli bylo ve středu sděleno obvinění z trestného činu znásilnění ve stádiu pokusu a dnes byla na muže Okresním soudem v Olomouci uvalena vazba.

Za trestný čin znásilnění ve stádiu pokusu mu nyní hrozí až 10 let vězení.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky znásilnění, pokus, krimi, násilí, Litovel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.