úterý 30. dubna 2024 Blahoslav

Opilý agresivní muž napadl ženu v jejím bytě a poškodil dvoje dveře

Šestatřicetiletý muž svým chováním ohrožoval ženu přímo v jejím bytě. Nejdříve poškodil dvoje dveře, následně ženu uhodil a rozbil jí mobilní telefon. Zraněnou žena na místě ošetřili záchranáři. Muž způsobil škody v hodnotě osm tisíc korun. Celý případ je momentálně předmětem šetření.

V neděli se opilý šestatřicetiletý muž pokoušel dostat do bytu v ulici U Cukrovaru v Olomouci. Jeho majitelka ho však nechtěla do bytu vpustit, a proto agresor kopal do vstupích dvěří tak silně, až je prokopl. Následně ho žena do bytu pustila. Když však viděla, jak je opilý muž agresivní, raději se před ním uzamkla v koupelně.  

Ani dveře koupelny však nevydržely zuřivé útoky agresora. Vytvořeným otvorem ve dveřích muž ženu udeřil pěstí do obličeje a vytrhl jí z ruky mobilní telefon. Telefonem úmyslně uhodil o podlahu, čímž došlo k jeho rozbití,“ uvedl k případu policejní mluvčí František Kořínek.

Přivolaní policisté muže zajistili a provedenou dechovou zkouškou u něho změřili hodnotu 2,72 ‰ alkoholu v dechu. Protože byl i nadále agresivní, byl k vystřízlivění umístěn do protialkoholní záchytné stanice. Zraněnou ženu osetřili přivolaní zdravotníci. 

Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 8 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu poškození cizí věci.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto freepik.com

Štítky Olomouc, agresor, opilý muž, PČR, přečin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.