sobota 18. května 2024 Nataša

Policie žádá občany o spolupráci při objasnění dopravní nehody v Hlubočkách

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala v sobotu 9. 5. 2020 kolem 10:10 hodin v obci Hlubočky - Mariánské Údolí, na cyklostezce č. 6009 lemující levou stranu ulice Olomoucká, ve směru jízdy k obci Velká Bystřice.

„Jak vyplývá z prvotního šetření, v uvedenou dobu zde došlo při dopravní nehodě ke zranění třiasedmdesátiletého cyklisty jedoucího v uvedeném směru jízdy na elektrickém tříkolovém jízdním kole Spirit Town. Muž zde vyjel mimo cyklostezku a narazil do stromu u řeky Bystřice, kde mu byla poté poskytnuta první pomoc ze strany projíždějících cyklistů,“ přibližuje nehodu policejní mluvčí Lenka Vanková.

Svědci, kteří nehodu viděli, daným úsekem projížděli nebo procházeli a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu řádnému objasnění nebo osoby, poskytující zraněnému cyklistovi první pomoc, ať prosím, kontaktují policisty dopravního inspektorátu Olomouc na telefonních číslech 974 766 251 a 974 766 596 nebo na e-mailové adrese ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, senior, hlubočky, elektrokolo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.