neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Řidič nezastavil na stopce a smetl auto na hlavní. Posádku převezli do nemocnice

Ve čtvrtek 21. května v odpoledních hodinách došlo k nehodě na nebezpečné křižovatce mezi obcemi Dubany, Smržice, Držovice a Olšany u Prostějova. Dvaasedmdesátiletý řidič Škody Yeti nezastavil na stopce a srazil se s Fabií jedoucí po hlavní. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky a spolujezdkyně ve Fabii. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 300 tisíc korun.

„Dvaasedmdesátiletý řidič Škody Yeti do křižovatky od Držovic proti dopravní značce „Stůj, dej přednost v jízdě!“ vjel v době, kdy tudy po hlavní komunikaci z Duban na Smržice čtyřiačtyřicetiletá žena řídila Škodu Fabii. Došlo ke střetu vozidel, po kterém Fabia vyjela mimo komunikaci. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky a spolujezdkyně ve Fabii. Obě byly převezeny do prostějovské nemocnice. Ke zranění dalších osob nedošlo,“ popisuje nehodu policejní mluvčí František Kořínek.

Alkohol u obou řidičů policisté na místě vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření.

Místo nehody:

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, škoda, yetti, fabia, policie, olšany, držovice, stop

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.