pátek 26. dubna 2024 Oto

Video: Krádež kola v přímém přenosu, policie žádá o pomoc veřejnost při identifikaci pachatele

7. července po čtvrté hodině ranní odcizil ve Velkých Losinách neznámý pachatel zaparkované jízdní kolo, které stálo ve dvoře jednoho z domů. Netušil však, že ho při jeho rozhodování se, zda kolo ukradne, a pak i následné krádeži, celou dobu sleduje bedlivé oko kamerového systému.

Dne 7. července kolem čtvrté hodině ranní procházel kolem rodinného domu na ulici Rudé armády muž, který si všimnul otevřené brány na dvůr domu. Nakouknul dovnitř a zahlédl oranžovošedé kolo značky Kellys, jehož majitelka si ho v době krádeže cenila na 4 tisíce korun, i když pořizovací cena osm let starého kola činila 16 tisíc korun.

Muž se chvíli zdráhal, zda kolo ukradne, několikrát se vydal ven před bránu, ale pak se zase vrátil ke kolu. Nakonec kolo ukradl. Netušil ovšem, že ho v jeho počínání celou dobu monitoruje bezpečnostní kamera domu. Záznam z této kamery předala poškozená žena k přezkoumání policii, která se teď obrací s žádostí o pomoc i na veřejnost ohledně identifikace neznámého muže.

S informacemi k osobě, která kolo odcizila, se můžou občané obrátit přímo na obvodní oddělení Policie ČR ve Velkých Losinách, telefon 974 779 731, nebo na kterékoli jiné oddělení policie, případně na linku 158.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.