sobota 4. května 2024 Květoslav

FOTO: Stavební práce komplikují provoz na sjezdu z dálnice. Včera se tu staly dvě nehody

Ke zvýšené opatrnosti nabádá policie v souvislosti se stavebními pracemi, které omezují provoz na sjezdu z dálnice D35 ve směru na Libivou na Mohelnicku. Včera se tu staly hned dvě nehody. Nejprve policie vyjížděla ke střetu dvou kamionů, poté k hromadné srážce osobních aut.

Kamiony havarovaly po deváté hodině ranní, z důvodu nedodržení bezpečné vzdálenosti mezi vozidly. Kvůli nepozornosti řidičky osobního auta na místo vyjížděla policie také v odpoledních hodinách. „Také v tomto případě řidička včas nezareagovala na situaci před sebou a došlo k nehodě, při níž byla poškozena celkem čtyři vozidla. Obě nehody se naštěstí obešly bez zranění,” informovala policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová. 

Nehodu dvou kamionů zapříčinil nedostatečný rozestup.

Policie v souvislosti těchto incidentů nabádá ke zvýšené opatrnosti v daném úseku. Řidiči by měli navíc dopředu počítat se zpožděním. „Věnujte pozornost dopravnímu značení, dodržujte pravidla silničního provozu a počítejte se zdržením. I když je v současné době průjezd tímto úsekem mnohdy nepříjemný, musíme se obrnit trpělivostí a snažit se předejít dalším komplikacím v podobě dopravních nehod,” řekla mluvčí.

Při druhé nehodě se střetla čtyři osobní auta.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie Šumperk

Štítky nehoda, krimi, kamion, auto, policie, D35, Mohelnicko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.